Extra sleva při větším nákupu! Získejte:
* 5% slevu při nákupu nad 5000 Kč s kódem *EXTRASLEVA5
10% slevu při nákupu nad 10000 Kč s kódem EXTRASLEVA10!

Tescoma Pánev 4 oka/ lívanečník PRESTO ø 24 cm (594244)

Kód: 46641
Kosmetická vada
Značka: Tescoma
280 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Kosmetická vada dna viz foto

Pánev se 4 oky PRESTO se snadno čistitelným antiadhezním povrchem a v elegantním černém provedení, které se hodí do každé kuchyně. Vynikající řešení pro přípravu lahodných lívanečků, které si můžete ozdobit vašimi nejoblíbenějšími přísadami.

Detailní informace

Ušetřete s námi
5% slevu při nákupu nad 5000 Kč s kódem EXTRASLEVA5
10% slevu při nákupu nad 10000 Kč s kódem EXTRASLEVA10!

Detailní popis produktu

Tato pánev PRESTO je vynikající na přípravu volských ok nebo lívanců. Představuje elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřené kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické a plynové sporáky. Vhodné do myčky na nádobí.

  • nepřilnavý povrch
  • elegantní černé provedení

Materiál:

  • hliník potažený antiadhézním povrchem
  • 3 roky záruka

Sklokeramická deska: je úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Teflon Teflon (zkratka PTFE) nám usnadňuje život v mnoha směrech – jak při vaření při používání pánví s teflonovým povrchem, stolování při servírování na stůl s teflonovým ubrusem tak například při horských túrách, kdy na sobě máme funkční oblečení s vrstvou teflonu, který zajišťuje vodoodpudivost materiálu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pánve
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: